Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

De ce merg la Seul?

1 min read

seoul thumb

Ieri am pus bannerul de mai sus pe blog, acum sa va spun si cum o sa ajung la Seul.

seoul_thumb-300x258-5650301La sfarsitul lunii Octombrie am fost desemnat Ambasador Samsung alaturi de alti 17 mobileri. Niciunul dintre noi nu stia ce surprize urmau sa ne astepte. Dupa prima zi in care ne-am cunoscut si am vazut cateva deviceuri Samsung nelansate inca pe piata (Galaxy Nexus, Note) a urmat o gala unde am primit fiecare cate un device si unde am aflat ca vom avea o misiune speciala in urma careia unul din noi va merge in Decembrie la Seul.

Prima misiune de pe site-ul Samsung Mobilers, a fost o misiune destul de simpla, avand in vedere ca trebuia sa creez un material in care sa prezint deviceul primit, acesta fiind un Samsung Galaxy Nexus, ce imi trezise interesul dinainte de a deveni Mob!ler. Siutatia s-a complicat cand am citit articolul lui Dan Dragomir. Acesta a avut incredere in mine ca merge la Seul si nu aveam voie sa pierd.

Si totusi dupa ce am publicat articolele in limba romana si engleza am observat o competie stransa ceilalti mobileri avand sute de likeuri. Promovarea am incercat sa o fac pe Facebook, Twitter si Google+, ca si in cazul celorlaltor misiuni.

Am reusit sa strang aproximativ 1000 de vizite in 3 zile, multumita mai ales lui Dan Dragomir, Haotik si Mihai Baboi ce mi-au dat RT articolului in limba romana. Pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor celor ce au citit articolul si au si comentat.

Am reusit sa ajung pe primul loc, la numarul de puncte din vizite si likeuri, dupa care a existat si un vot pe care ni l-am acordat intre mobileri in algoritmul final contand si parerea juriului din partea Samsung. Multumesc si celor 5 Mobileri ce m-au votat si va invit sa vedeti materialele tuturor aici.

Am fost foarte surprins sa vad cum am ajuns pe primul loc in clasament deoarece fusesem plecat la munte in ultimele zile de votare si nu am promovat pe cat vroiam articolele. Surpriza a fost si mai mare cu cat imediat dupa terminarea perioadei de acumulare de puncte nu eram nici macar in top 3, clasamentul actualizandu-se un pic mai tarziu.

Datorita rezultatelor foarte bune ale campaniei Samsung Mobilers desfasurate in Romania, subsidiara din Romania a Samsung a primit nu 1 loc, nu 2, ci 3 locuri la intalnirea anuala a Ambasadorilor Samsung din intreaga lume.

Prin urmare echipa ce reprezinta Romania la intalnirea anuala Samsung Mobilers din Seul este formata din Alex Dumitru si Mihai Tuchlei.

Vom pleca spre Seul luni dimineata la prima ora, vom face o escala in Munchen dupa care vom ajunge in Seul dupa aproximativ 14 ore de zbor. Pe toata perioada cat vom fi in Seul vom scrie fiecare din noi pe SamsungMobilers.ro. Eu voi avea si cateva sesiuni de live streaming pe care le veti putea vedea apsand butonul de langa contact, sesiuni ce vor fi anuntate pe Facebook si Twitter.

Daca aveti o curiozitate despre Samsung sau va doriti un suvenir contactati-ma.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.