Oferta EV-DO de la Cosmote

Autor: -
Acum cateva zile mi-a atras atentia o reclama de la televizor in care se spunea ai cea mai buna oferta… trafic triplu de internet. Am cautat pe site-ul Cosmote si am gasit oferta de aici. Foarte buna oferta daca stai si te gandesti ca toti operatorii din Romania oferta internetul la viteze de 7.2Mbps. Cand citesti mai atent toate randurile observi faptul ca oferta este pentru modemurile EV-DO ce ofera viteza de 3.1Mbps in marile orase, in restul Romaniei viteza fiind de 156Kbps. Reclama asta este ca si cum ar spune Orange ca ofera 9GB la 215Kbps prin EDGE sau Vodafone la 48Kbps prin GPRS. Cosmote promoveaza un serviciu mort al Zapp, pe care ar fi putut sa il integreze mult mai usor in oferta Clicknet a Romtelecom. Ramane de vazut cati oameni se vor abona.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*