Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Scrie pe cer

36 sec read

image thumb1

image_thumb1-300x142-7407896

Campania ,,Scrie pe cer” de la Orange revine, dupa ce anul trecut a fost lansata tot in perioada sarbatorilor de Craciun.

Proiectul ,,Scrie pe cer” este un serviciu  ce se bazeaza pe tehnologia: augmented reality. Serviciul este disponibil oricui prin intermediul site-ului www.orange.ro/scriepecer.

Pasii sunt simplii, te loghezi pe site prin intermediul contului de Facebook, scrii un mesaj, selectezi unul predefinit sau alegi un obiect 3D, scrii orasul si strada, dupa care indici locul si directia unde vrei sa se afiseze mesajul. In continuare trebuie sa astepti 48 de ore pentru mailul de confirmare, deoarece nu ai voie sa promovezi produse sau servicii prin intermediul mesajelor.

Pentru a vedea mesajul, ai nevoie de un smartphone compatibil (iPhone sau Android) si de aplicatia Layar. Odata instalat programul tot ce trebuie sa faci este sa cauti layerul Scrie pe cer.

Orange ofera si un serviciu interactiv in metroul bucurestean, prin care orice mesaj scris pe pagina de Facebook a operatorului va fi afisat pe peronul statiei de metrou Unirii 2.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.