Seul N Tower

Autor: -

Intr-una din zilele petrecute in Seul, cei de la Samsung ne-au dus in cel mai vizitat loc din Coreea de Sud. N Tower este un turn inalt de 236.7m, ce a fost construit in anul 1969 si a fost deschis publicului in anul 1980. Litera N reprezinta Noul, turnul fiind renovat in Decembrie 2005. La parterul etajului vizitatorii vor gasi o zona media si sali de evenimente. La primul si al doilea nivel aflate la baza turnului vizitatorii vor gasi zona food court, magazine de suveniruri, o terasa, o mica gradina cat si casa de bilete si liftul ce te va urca la cele 4 nivele ale turnului. Odata ce ai platit intrarea vei face o poza pe care ulterior o vei putea cumpara de la ultimele etaje ale turnului. Cat timp astepti unul din cele doua lifturi ale turnului poti vizualiza proiectiile de pe usile liftului.

Odata intrat in lift vei observa pe tavan o proiectie ce te va duce pe o alta planeta. La cele 4 etaje din varful turnului vei gasi un restaurant Corean, o zona de relaxare, un observator, o zona cu suveniruri si un restaurant rotativ ce efectueaza o evolutie completa in 48 de minute. Va las cu cateva imagini din N Tower si cu informatii legate de cum sa ajungi in turnul din Seul.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*