Skydrive aplicatie pe iPhone

Autor: -
imageIn urma cu doua saptamani scriam un articol despre solutiile cloud disponibile pe telefoanele mobile, prezentand serviciile Dropbox, Box.net si Minus. Microsoft a lansat aplicatia Skydrive, pentru iOS, aplicatia fiind disponibila momentan doar pe iPhone si iPod Touch. Aplicatia permite accesarea contului de Skydrive si a fisierelor disponibile in cont. Skydrive este un serviciu gratuit de hosting oferit de Microsoft prin care poti hosta fisiere in cloud pana la 25GB, iar dimensiunea maxima a fisierelor incarcate nu trebuie sa depaseasca 100 MB. Autentificarea se face prin contul de e-mail creat pe Hotmail. Serviciul pe mine ma ajuta la hostarea albumelor foto dupa blog la calitate maxima cateva exemple puteti gasi aici si aici.
Later edit: Aplicatia este disponibila si pe terminalele Windows Phone.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*