SickFlick

Autor: -

SlickFlick este o aplicatie creata de cativa romani ce locuiesc in Ameirca. Scopul aplicatiei este de a ii ajuta pe oameni sa creeze si sa distribuie povesti spuse cu fotgrafii si text, un fel de benzi fortografiate. Aplicatia incearca sa gaseasca un punct de mijloc intre continutul video si cel scris in asa fel incat neprofesionistii sa poata sa produca ceva care sa captiveze la fel de mult ca si un program TV sau un film si care sa fie usor de vazut pe mobil. SlickFlick vrea sa ajute omul de rand sa devina un povestitor de inalt nivel, asemanator ca unui regizor de film, asa cum Instagram i-a facut pe oameni sa devina artisti fotografi si cum Tumblr i-a ajutat sa devina jurnalisti. Experienta pe iPhone este foarte intuitiva si intradevar tranzitiile dintre poze sunt foarte ‘slick’.

SlickFlick a fost prezentata in cadrul competitiei AppCircus, ce s-a desfasurat in cea de-a doua zi a conferintei Mobile Monday Developer Summit. AppCircus a declarat castigatoare aplicatia SlickFlick, dar pentru ca inregistrarea de pe site-ul AppCircus nu a fost completa, aplicatia a fost descalificata din concurs.
Update-ul de astazi aduce cateva noi functionalitati aplicatiei, printre care posibilitatea salvarii povestilor sub forma de scita, partajarea folosind serviciul Twitter si copierea linkului povestii.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*