TV, RADIO pe Facebook

Autor: -
Cei de la Romania TV au creat un tab de livestream pe pagina de Facebook. Aceeasi miscare au facut-o si cei de la Radio Guerrilla, folosind solutia celor de la webuzz.
Nu inteleg de ce posturile radio si tv se muta pe Facebook cand ar putea sa creeze stream-uri sau aplicatii pentru telefonul mobil sau macar stream-uri pe internet. Sunt pentru televiziunea pe internet, nu imi place dolcetv.ro fiindca dupa 2 minute ma pune sa ma inregistrez, imi place aplicatia Seenow prin care ma uit la tv pe Android. Ma uit la tv pe mobil de 5 ani de zile, de pe vremea cand PBX TV crease o aplicatie pentru Windows Mobile 6.
As vrea sa ca PRO TV sa urmeze exemplul Antena 1 si sa difuzeze productiile proprii pe un live stream pe pagina lor si totodata sa devina mai deschisi pentru colaborari cu celelalte platforme de web tv.

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*