Samsung cauta noi ambasadori

1 min read

321802 339082329469608 1723956775 o thumb
321802_339082329469608_1723956775_o_thumb-300x168-6888725Daca ma citesti de ceva timp poate ai observat ca sunt ambasador Samsung in Romania si ca scriu pe SamungMobilers.ro. Echipa de mobileri in numar de 13 cauta alti 7 colegi pasionati de tehnologie si nu numai.
Inainte de a iti spune cum poti sa ne devii coleg as dori sa intelegi foarte bine ce inseamna sa fii brand ambasador si totodata Mobiler Samsung. Definitia dupa Wikipedia nu este detaliata in tocmai. Pentru vedete este foarte simplu o vedeta primeste bani pentru a fi imaginea companiei (exemplu Mircea Badea imaginea Toyota, CRBL imaginea Vodafone). Pe internet un ambasador promoveaza serviciile sau produsele unei firme si de cele mai multe ori este un blogger cunoscut. Ca brand ambasador, promovezi mult mai sincer fanilor brandului produsele, inlaturand bariera formala dintre brand si utilizator, mesajul fiind mult mai sincer.
Daca devii Mobiler Samsung trebuie sa ai timp pentru a crea videoclipuri si articole, uneori virale prin care sa promovezi telefoanele Samsung, nu este nevoie sa fii in schimb un blogger cunoscut. Primele misiuni le poti vedea aici ca sa iti faci o idee despre ce te asteapta. Nu este neaparat sa fii un tech geek, poti sa ai o inclinare artistica, important este sa fii foarte creativ si sa rezonezi cu brandul Samsung.
Inscrierea in competitia pentru selectarea celor 7 mobileri se termina maine 29 Februarie, iar pentru a te inscrie trebuie sa intri in aplicatia dedicata de pe Facebook. Tot ce trebuie sa faci este sa convingi juriul sa te accepte in echipa intr-un clip de maxim 1 minut si sa culegi cateva likeuri, NU sa prezinti un telefon (pe 1 februarie se va face o clasificare a primilor 14 oameni in ordinea celor mai multe likeuri primite, dupa care vor primi ). Spun acest lucru deoarece in competitie am vazut cateva filmulete foarte proaste in care se prezinta caracteristicile unor telefoane (parearea mea personala, nu fac parte din juriu, sunt si alte criterii dupa care se va alege mobilerii pe care le gasesti aici).


Sfatul meu este sa vii cu ceva original, creativ, clipurile de mai jos le recomand fiindca au o alta idee decat prezentarea unui telefon. Gandeste-te ca daca intri in echipa nu o sa ai misiuni de a scrie review-uri in fiecare saptamana, iti spun acest lucru, deoarece mi-a fost destul de greu sa invat umblu cu instrumente de editare video si sa scot in evidenta lucruri mai putin cunoscute la un telefon (de exemplu misiunea in care trebuia sa filmez un clip: 1minute business Tab 7.7: aceasta este o prezentare video dimanica ce va raspunde la intrebarea “De ce imi trebuie o tableta pentru business?” )
Recomand ceva creativ cum au facut cei de mai jos:


Ce primesti daca vrei sa devii mobiler?

  • NU primesti bani!
  • Primesti un device Samsung care nu este inca lansat.
  • Recunoasterea in online.
  • Posibilitatea de a participa la evenimentele Samsung din Romania si din afara.
  • Intri intr-o super echipa creativa si pasionata de tehnologie.

Succes si va astept in echipa Samsung Mobilers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *