Varianta mobila a siteului Vodafone.ro

Autor: -
Vodafone Romania a lansat o versiune beta a mobi siteului m.vodafone.ro.
IMG_2792IMG_2791IMG_2793
Site-ul oficial www.vodafone.ro este creat si administrat pe o platforma Oracle implementata la nivel de grup, iar in trecut de site s-au ocupau cei de la GreenPixel. Cat s-a aflat pe mana celor de la GreenPixel site-ul a avut si elemente in Flash ce nu puteau fi afisate pe majoritatea telefoanelor mobile, in prezent nu mai exista flash, ci doar cateva meniuri ce folosesc java script, fiind oricum destul de greu de accesat dupa un telefon mobil.

Ma bucur ca cei de la Vodafone se concentreaza pe creerea de mobile site-uri (m.0salvamont.ro), nu doar pe portalul intern Vodafone live! si sper ca si ceilalti operatori vor urma exemplul.
IMG_2794IMG_2795
m.vodafone.ro este optimizat pentru telefoanele si tabletele ce au ca sistem de operare Android sau iOS siteul fiind scalabil in functie de rezolutia ecranului.
Nu am gasit prin el oferta pentru tineri pentru posesorii de cartele prepay. Mi-as dori sa se implementeze si un sistem de incarcare online a cartelei reincarcabile, pentru cazul in care un utilizator are un telefon conectat la wi-fi si un card bancar.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*