Axis – browser de la Yahoo!

Autor: -

IMG_3650Acum cateva ore Yahoo! a facut o miscare neasteptata, lansand un browser destinat posesorilor de iPhone si iPad, incercand sa cucereasca piata browserelor dominata de Google prin browserul Chrome. Browserul Chrome poate fi instalat doar pe telefoanele si tabletele cu Android 4.0 permitand sincronizarea bookmarkurilor si a datelor de navigare intre deviceurile mobile si browserul de pe PC.

Axis este un browser exclusiv pentru iOS ce are la baza motorul de cautare Yahoo!, principala functie a acestuia fiind cautarea pe web dupa cuvinte si imagini. Browserul permite deschiderea mai multor file si partajarea linkurilor sau a imaginilor prin e-mail, Twitter si atentie Pinterest.

Bookmarkurile pot fi sincronizate daca te loghezi folosind contul de Yahoo! pe mai multe deviceuri inclusiv cu PC-ul. Printre alte functii gasim meniul de Favorites, Read Later, History, posibilitatea de a vedea siteurile in versiunea pentru iPad, iPhone sau PC.

IMG_3651IMG_3653IMG_3654IMG_3655IMG_3656

 

 

 

 

 

Pe calculator iti poti sincroniza linkurile salvate sau iti poti continua navigarea inceputa pe telefon, fara sa instalezi un alt browser , existand un plug-in compatibil cu browserele existente pe piata (mai putin Opera, ce ofera o alternativa atat pentru iOS cat si pentru Android).

Plug-in-ul pentru browser il puteti gasi aici, iar aplicatia pentru iPhone sau iPad o puteti descarca de aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*