Fastupload.ro cea mai buna solutie pentru transferul de fisiere

Autor: -

De-a lungul timpului am scris despre solutiile de cloud disponibile si despre cum se intrec companiile in spatiul pus la dispozitie prin diferite oferte, insa nu am vorbit niciodata despre viteza oferita.

Folosesc in general pentru sincronizarea fisierelor intre laptop, PC, computer munca si telefon Dropbox-ul pentru spatiul mare si pentru aplicatia lor. Insa cand vreau sa trimit un film intre laptop si PC sau cand vreau sa trimit o arhiva de poze ma uita sfintii asteptand prin serviciul Dropbox si apelez la solutii alternative.

imageIn trecut am folosit varianta veche a site-ului Fastupload.ro ce permitea transfer de fisiere de pana la 2GB, deoarece transfer.ro ma obliga sa introduc un cod captcha.

Fastupload.ro a fost relansat si aduce multe beneficii, pe care nu le-am gasit la alti competitori. Serviciul este oferit de compania care are si site-ul ROL.ro, stiti site-ul de unde primeam newsletter-uri cu mult inainte sa apara site-urile televiziunilor de stiri.

Spre deosebire de competitorii directi precum transfer.ro sau wetransfer.com, Fastupload.ro vine cu cateva avantaje semnificate dupa cum urmeaza:

Transfer.ro stocheaza fisierele timp de 10 zile, wetransfer.com timp de 14 zile, iar Fastupload.ro stocheaza fisierele 30 zile.

Limita de transfer/fisier pe Transfer.ro si wetransfer.com este de 2GB, iar pe Fastupload.ro limita de transfer este de 5GB/fisier.

clip_image001Exista posibilitatea de transmitere a fisierelor unui prieten, acesta avand posibilitatea de a downloada fisierul timp de 1 luna de zile, dar si de stocare a fisierelor. Am un cont premium de test si am ramas uimit dupa ce am uploadat un clip video. Viteza de upload a fost de 8MB/s si pe langa linkul de download, am gasit un link embeded pentru download, dar si un link embeded pentru player-ul video. Player-ul video este creat in java script si il poti pune pe orice site asemeni unui clip de pe Youtube. Pentru o perioada voi folosi acest serviciu pe unul din blogurile mele pentru a urca videoclipuri din concerte.

Fastupload.ro are implementata o sectiune de statistici, un feature foarte util si pentru cei care vor sa stie cate accesari unice au avut, intrumentul fiind foarte util pentru bloggeri mai ales. Astfel vei castiga timp nefiind nevoie sa mai creezi un link scurt prin bit.ly (site care si-a schimbat infatisarea si nu iti poate memora userul si parola) pentru a monitoriza descarcariel efectuate.

clip_image002Revenind la stocarea permanenta, cei de la Fastupload ofera un spatiu 70GB la un abonament de 2.5 euro pe luna (pentru primele 500 de conturi) si viteza metropolitana (avand conexiuni de peste 50Gbps cu marii furnizori de internet din Romania), fata de Dropbox care ofera 50GB spatiu la un abonament de 10$/luna.

Daca inca nu v-ati decis puteti sa va incercati norocul si prin intermediul paginii de Facebook unde puteti castiga unul din cele 100 de conturi PREMIUM gratuite pentru 1 an de zile.

Cei de la Fastupload.ro au planuri mari in ceea ce priveste solutia lor cloud si au de gand ca in viitor sa dezvolte aplicatii mobile pentru toate platformele mobile.
Daca aveti indoieli legate de stabilitatea serverelor, ar trebui sa stiti ca firma detine peste 200 de servere in 4 tari din lume si se ocupa de online in Romania de 17 ani.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*