Testeaza un Nokia Lumia 800 la Mobile Marketing Conference

Autor: -
IMG_29121 Ca in fiecare an Nokia este partener al conferintei Mobile Marketing Conference. Conferinta are loc in acest an pe 10 Mai la Howard Johnson Hotel si tema conferintei este promovarea in mediul mobil pentru toate domeniile de afaceri.
Daca esti blogger tech si nu ai reusit inca sa pui mana pe noul Nokia Lumia 800 (exista inca liste de asteptare), ai o ocazie perfecta de a testa pentru cateva zile noul Nokia Lumia 800.
Prin programul “Blogger Oficial”, un blogger va primi un Nokia Lumia 800 pentru a face live blogging pe toata perioada conferintei.
Cei interesati pentru “postul” de blogger oficial sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa office [@] evensys [.] ro in care sa specifice numele si datele de contact, alaturi de trimiteri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal. Primim solicitari in urmatoarele zile, insa, ca si anul trecut, am ales destul de rapid bloggerii oficiali.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*