Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Aplicatia Auto.ro pentru orice sofer, pentru orice telefon

1 min read

P1080222 thumb 25255B3 25255D
Vineri compania Netbridge a lansat varianta pentru sistemul Android a aplicatiei mobile Auto.ro. Aplicatia ofera utilizatorilor informatii despre serviciile conexe din zona auto si poate fi descarcata din Google Play sau folosind acest link.
p1080222_thumb-25255b3-25255d-300x168-4983412Aplicatia ofera informatii despre locatiile benzinariilor, vulcanizarilor, service-uri, spalatorii, numerele de telefon ale companiilor de taxi, parcari, service-uri auto, dezmembrari, centre de inchiriat masini, asistenta rutiera, constatari accidente si scoli de soferi.
In urma cu doua luni aplicatia a fost lansata pentru iOS (mai multe detalii gasiti aici) si s-a bucurat de o mare popularitate depasind 30.000 de descarcari. Bogdan Axinia (project manager) a oferit si alte cifre cu acest prilej:
  • site-ul auto.ro are 800.000 de vizitatori/luna
  • exista aproximativ 30.000 de anunturi pe site-ul auto.ro
  • baza de date care contine peste 15.000 de adrese din toata tara
  • benzinarii este cea mai accesata sectiune
  • cea mai accesata promotie este ITP la 49 lei
Lansarea aplicatiei pentru Android a fost marcata de o aventura off-road in Fundata, in zona Rucar-Bran, unde au participat un grup restrans de bloggeri. Gazdele noaste au fost clubul Puzzle Team si ne-au oferit o experienta unica cu ATV-uri, buggy-uri si masini de teren.
Odata ajunsi dupa ora pranzului am pornit printr-un traseu pe un drum forestier ce a durat aproximativ 3 ore, unde am schimbat pe rand toate masinile disponibile.
La sfarsitul traseului am avut parte de o cursa de buggy-uri ce presupunea obtinerea celui mai bun timp conducand prin porti marcate legat la ochi. Premiul competitiei a fost telefonul momentului Samsung Galaxy SIII ce a fost castigat de Radu Dumitru:
Eu am fost foarte dezamagit deoarece reusisem sa imi intimidez un pic competitorii si mai ales prin faptul ca in clasa a 8-a am fost campion national la karting.
Aventura s-a prelungit pana dupa ora 24 si a continuat si in Bucuresti cu un afterparty.
 
Au mai scris despre eveniment Haotik, Emil Dragota aici si aici, Dan Dragomir, Sorin Rusi, Andrei Basoc, Mihai Baboi, Constantin Codreanu si Radu Dumitru.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read