Bilete la cinema direct pe telefonul mobil

Autor: -

IMG_4257Cei de la Cinemagia vin cu o noua inovatie aducand plata de pe mobil a biletelor la cinema. In urma cu un an acestia au avut o campanie prin care au prezentat solutia NFC publicului larg, prin montarea unui stand in cadrul unui cinema din Bucuresti.

Ieri Cinemagia.ro impreuna cu Vodafone Romania si Grand Cinema Digiplex au lansat un serviciu prin care poti rezerva si platii biletele la cinematograf prin intermediul telefonului mobil.

Pentru achizitionarea biletelor electronice, trebuie sa ai pe telefon aplicatia Cinemagia.ro sau sa intri pe site-ul m.cinemagia.ro de pe telefonul mobil. Nu este necesar niciun update al aplicatiei deoarece aplicatia este web based.

1Din interfata poti alege spectacolul, locurile in sala si metoda de plata: prin factura/credit pentru clientii Vodafone sau prin card bancar. Costul biletului este calculat in Euro la cursul oficial al zilei.

Pentru accesul in salile de cinema, utilizatorii nu trebuie decat sa scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul primit/qr printr-un SMS/e-mail generat automat in momentul platii.

Aplicatia Cinemagia.ro va fi lansata si pe viitorul sistem Windows 8.

2345

6

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*