Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Detalii despre optiunea Vodafone Roaming pe Zi

50 sec read

image thumb 25255B6 25255D
image_thumb-25255b6-25255d-300x114-2743745In urma cu cateva zile Vodafone a lansat o noua optiune de roamnig ce iti permite sa folosesti minutele si traficul de internet incluse in abonament si in afara tarii inlocuind vechea oferta Vodafone Passport.

 

Tarife

Pentru 3.99 euro /zi (optiunea este valabila pana la ora 00:00 a Romaniei) poti folosi beneficiile incluse in anumite abonament si extraoptiuni (minute/sms/internet) si poti primii apleuri 30 de minute gratuit din tara.
Dupa depasirea traficului de date, a numarului de SMS-uri/minute nationale incluse in abonament sau pe Cartela Vodafone, se va aplica planul tarifar national standard.

DE MENTIONAT

Daca beneficiezi de un abonament care include beneficii nelimitate (Ex. minute/SMS-uri nationale / trafic internet pe mobil nelimitat), nu vei beneficia de aceasta oferta.
Spre exemplu eu am un abonament Vodafone Mega 11 ce are inclusi 250 MB si optiunea Internet Combo ce imi ofera pe langa traficul din abonament, 2GB de internet, iar optiunile nu sunt compatibile intre intre ele.
Optiunea este disponibila pentru atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii cartelelor prepay. Va recomand totusi sa contactati inainte operatorul pentru a-l intreba daca optiunile din abonamentul vostru sunt compatibile cu optiunea Roaming pe Zi sau sa va achizitionati o cartela PrePay ca sa nu aveti surprize la factura.
Lista tarilor in care este valabil serviciul o puteti consulta aici.
Vechii clienti ce au activata optiunea Vodafone Passport vor beneficia in continuare de acest serviciu, insa odata dezactivat, acesta nu mai poate fi activat.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.