Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Trafic pentru utilizarea nocturna la Cartela Internet Vodafone

50 sec read

Vodafone ofera trafic de internet pe parcursul noptii la optiunile existente pentru Cartela Internet efectuand mici modificari la oferta existenta. Cel mai avantajos tarif ramane internet 30 zile la costul de 9 Euro/luna caruia nu i s-a modificat tariful, dar s-au adaugat 4GB de trafic pentru intervalul 0-7 dimineata.

Opțiune Cost
(EUR credit)
Trafic total
inclus (oricând)
Trafic național
inclus (oricând)
Trafic de noapte 
inclus (00:00 – 07:00)
Valabilitate Viteză maximă
Internet 10 zile 5 1.5 GB 0.5 GB 1 GB 10 zile 21.6 Mbps
Internet 30 zile 9 6 GB 2 GB 4 GB 30 zile 21.6 Mbps
Internet 30 zile Intensiv 12 9 GB 3 GB 6 GB 30 zile 21.6 Mbps
Internet 30 zile Super 15 15 GB 5 GB 10 GB 30 zile 21.6 Mbps

De acum, utilizatorii pot folosi Cartela Internet Vodafone si in roaming, pentru a facilita comunicarea online si in perioada calatoriilor in strainatate. Mai mult, cu noua extraoptiune Vodafone Roaming Daily 24h, utilizatorii primesc un trafic inclus de 100MB, disponibil in Zona Principala, ce include Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie, la un tarif de 7,44 Euro / 24h. De asemenea, extraoptiunea este disponibila si in Zona Extinsa, ce include Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar si Turcia, pentru 9,92 Euro / 24h. Optiunea poate fi activata si dezactivata oricand, in functie de nevoile de consum, direct din contul Cartela Internet.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.