Samsung Galaxy Note 10.1 disponibil la precomanda pe emag.ro

Autor: -

Tableta Samsung Galaxy Note 10.1 este de cateva zile disponibila la precomanda pe eMag.ro
Lansarea oficiala in Romania va fi in luna septembrie in Romania, noul Galaxy Note 10.1 fiind echipat cu un procesor de 1.4 GHz quad-core si avand o memorie RAM de 2GB, avand display-ul de 255.8mm (10.1”) WXGA(1280×800) LCD + Digitizer si bateria de 7000mAh.. S Pen-ul a fost modificat fata de cel de pe Samsung Galaxy Note, acesta avand 6,5mm. Galaxy Note 10.1 vine impreuna cu o suita de aplicatii special create pentru aceasta tableta: S Note, S Planner, Adobe Photoshop Touch, My Story si Polaris Office.

Pe partea multimedia tableta are o camera principala de 5 megapixeli si o cameră secundara frontală de 1,9 megapixeli si imprumuta unele functii noi de la Samsung Galaxy SIII, precum Pop Up Play si Smart Stay, functie care urmareste ochii utilizatorului pentru a asigura ca ecranul este pornit pe toata perioada cat ecranul este privit. Mai multe detalii gasiti in filmul de prezentare de mai jos:

Noua tableta poate fi precomandata de aici, iar mai jos gasiti si un review al celor de la The Verge.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*