Aplicatia ZARA si pe Android doar prin Samsung Apps

Autor: -
La doi ani dupa ce grupul Inditex a lansat aplicatia pe sistemul iOS, Samsung a lansat aplicatia Zara pentru smartphone-urile si tabletele Samsung. Aplicatiile de pe iOS si Samsung Apps sunt identice si au integrate un cititor de cod de bare si un magazin online.

Aplicatia Zara poate fi descarcata gratuit exclusiv din magazinul Samsung Apps, timp de 6 luni, pe orice tableta sau smartphone Samsung cu sistemul de operare Android. Oferind o interfata intuitiva, aplicatia permite vizualizarea cu usurinta a colectiilor Zara Woman, TRF, Men si KIDS. In acelasi timp, utilizatorii pot comanda piesele vestimentare cu ajutorul aplicatiei si pot introduce detalii despre livrare si plata. Experienta de shopping este completata de un serviciu de relatii cu clientii care permite atat urmarirea comenzii, cat si contactarea reprezentantilor Zara, pentru asistenta. Oferind continut actualizat, ghidul magazinelor permite utilizatorilor sa gasească cel mai apropiat magazin. Toate acestea fac aplicatia Zara sa fie un accesoriu nelipsit pentru iubitoarele modei de pretutindeni.   Aplicatia Zara este disponibila in Samsung Apps pentru peste 20 de tari europene.  

Sper ca in curand sa fie portate si celelalte aplicatii ale grupului Inditex: Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, dar sa se creeze si alte aplicatii noi. Aplicatia poate fi downloadata de aici.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*