Internet & Mobile World 2012

Autor: -

IMG_6463Evenimentul care trebuia sa aiba loc in primavara acestui an, Internet & Mobile World 2012 a reusit sa adune la un loc cateva agentii de digital marketing, producatori de aplicatii mobile, dar si cativa jucatori din piata telecom.
Pentru a vedea toate standurile prezente, va invit sa urmariti turul de mai jos:

Samsung este ca intotdeauna prezent, iar la acest eveniment asigura si asa-zis-ul check-in, participantii primind badge-urile pe loc dupa ce introduc un cod primit anterior pe tabletele Samsung. Cei de la Outbox au creat si o aplicatie bazata pe realitate augmentata prin care poti vedea harta standurilor. Aplicatia este disponibila in Google Play doar pentru utilizatorii Android.

Iar la sfarsit, fiindca ai avut rabdare sa citesti tot articolul, ofer o invitatie unui tanar care doreste sa participe la conferintele ce vor urma in zilele urmatoare. Astept comentarii.
IMG_6468IMG_6456IMG_6461IMG_6462IMG_6464IMG_6467

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*