Jocuri de noroc pe mobil

Autor: -

IMG_6409In 2008 am interactionat prima data cu platforma iOS si am descoperit si singurul joc creat vreodata de catre Apple pentru iPhone, Texas Hold’em. Grafica jocului de poker la acea vreme depasea nivelul multor jocuri de acest fel ce rulau pe PC. Jocul mi-a placut foarte mult deoarece oferea posibilitatea de a juca in multiplayer.

Din noiembrie 2011 jocul a fost retras din AppStore. Sunt o multime de alte jocuri de acest fel in AppStore, dar inca nu am fost convins de vreunul din acestea.

IMG_6411

 

Pana ma hotarasc la un alt joc de poker de tip Texas Hold’em, am inceput sa joc la ruleta online. Fiind la inceput, mi-am luat si un joc pe telefon. Jocul ASD Roulette este un joc de ruleta clasic, foarte simplu, care se joaca pe un singur ecran. Mi-a placut foarte mult ca jocul iti ofera si statistici locale si internationale legate de progresul tau si al altor jucatori.

IMG_6407IMG_6408IMG_6412

Voi ce jocuri de noroc jucati pe telefonul mobil si imi recomandati?

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*