Cateva cuvinte despre iPhone 5

Autor: -

Am avut ocazia sa butonez noul iPhone 5 si pot sa va spun ca este aproximativ cat Samsung Galaxy S1, este foarte usor in mana si intr-adevar ajungi cu degetul mare in partea opusa a ecranului precum in reclama de mai jos.
 
Mi-ar fi placut ca sticla de pe spate sa fie eliminata complet si sa fie totul din metal.
Primele 4 poze sunt facute cu iPhone 4S, iar urmatoarele 2 cu iPhone 5. Se observa o diferenta destul de mare intre cele doua camere in conditii proaste de luminozitate. Mufa se prinde destul de bine in spatele telefonului si au disparut vechile picioruse care tineau incarcatorul fix in telefon. Butoanele pe lateral nu mai sunt la fel de rigide ca pe 4 si 4S. Spatele telefonului se zgarie destul de repede mai ales pe colturi. Curiozitatea mea cea mai mare este legata de autonomia bateriei.
O sa revin cu un articol complet dupa ce il voi avea mai multe zile pe mana. 
IMG_6913IMG_6901sIMG_6896IMG_6911pic 003pic 006pic 008

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*