DreamHack Bucharest

Autor: -
 
 

Astazi si maine la TurboHalle se desfasoara DreamHack Bucharest, cel mai mare eveniment de gaming organizat vreodata in Romania. Evenimentul reprezinta a patra si ultima etapa din calendarul de anul acesta al DreamHack Eizo Open, un turneu de referinta pentru sportul electronic mondial, si este unul decisiv pentru cei mai importanti gameri ai lumii, in vederea calificarii la marea finala DreamHack Winter din noiembrie, din Suedia.

Astazi la ora 15 va avea loc un meci intre vedete, iar seara aceasta dupa ora 22 va avea loc si un concert Parazitii.

Pretul biletului pentru o zi de acces la DreamHack Bucuresti este de 30 de lei, iar pentru doua zile – 45 de lei. Evenimentul este organizat de Professional Gamers League (PGL) si este transmis online pe DolceTV si twitch.tv, iar premiile sunt in valoare de 32.000 de euro.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*