Noile casti EarPods Apple sunt foarte bune

Autor: -

IMG_7287Am primit din S.U.A. prin cineva noile casti EarPods dupa ce le-am comandat de pe magazinul oficial Apple si pot spune ca merita cei 30$. Castile sunt compatibile cu toate iPhone-urile de la 3GS in sus, cu toate iPad-urile, cu iPod-urile shuffle de la a 3-a generatie in sus, cu iPod-urile nano de la a 4-a generatie in sus cu iPod-urile classic de 120 GB respectiv 160 GB si cu iPod-urile touch de la a 2-a generatie in sus. Neoficial castile, fara functia de telecomanda si microfon sunt compatibile cu toate dispozitivele care au un jack de 3,5 mm.

Castile sunt cele mai comode din cate am avut pana acum si se aud mult mai bine decat castile standard cu care veneau iPhone 4/4S. Nu sunt adeptul castilor de tip in-ear (doape), dar folosesc zi de zi castile Sennheiser MX271, UR BEATS si pot spune ca EarPods nu au basul la fel de puternic ca pe BEATS, dar se aude destul de tare fara modificari in equalizer-ul iPhone-ului.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*