Thinglink – Enciclopedia cu poze

Autor: -

Ai renunta la Wikipedia, Facebook sau Google atunci cand cauti pentru prima data pe internet informatii sau poze legate de o personalitate, obiect, firma, rasa de caine sau orice altceva?
Eu sincer as renunta in cativa ani daca aceasta enciclopedie va ajunge la proportiile Wikipedia.

Thinglink este un serviciu ce pare inspirat din reteaua de socializare Pinterest, prin care poti tag-ui poze cu orice link creand astfel o poza interactiva. Serviciul este foarte simplu de utilizat tot ce trebuie sa faci este sa adaugi o poza din calculator sau linkul acesteia de pe internet si sa adaugi oriunde pe poza linkuri utile, iar la sfarsit sa adaugi si un titlu pozei daca doresti sa apari in lista de rezultate a site-ului. Astfel odata intrat pe prima pagina a site-ului vei gasi o bara de cautare unde daca vei cauta Steve Jobs vei gasi mai multe poze interactive ca cea de mai jos:

In poza poti adauga linkuri catre orice, iar videoclipurile de pe Youtube si Vimeo (Pinterest nu suporta clipurile de pe Vimeo) pot fi rulate direct de pe saitul unde se gaseste poza printr-un iframe, fara a fi redirectionat catre paginile clipurilor. Pozele interactive pot fi embeeduite sau postate pe mai toate retelele de socializare. Aici exista o lista cu toate saiturile integrate cu serviciul Thinglink.

Acest serviciu poate fi folosit de catre orice firma, putand fi creat un continut destul de atractiv pentru clienti. Serviciul nu este complet gratuit, dar spre deosebire de Facebook ai certitudinea ca pozele tale vor ajunge la toate persoanele abonate la fluxul tau. Varianta premium a serviciului include spatiu de stocare pentru poze marit si statistici detaliate.

Eu spre exemplu am gasit o utilitate site-ului, creandu-mi o carte de vizita virtuala, renuntand astfel la serviciul about.me. Ce a iesit vedeti mai jos:

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*