Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Asian Dub Foundation la Zonga Urban Fusion Party

38 sec read

zon
zon-300x75-6638988
La inceputul lunii octombrie scriam despre serviciul Zonga ca acesta este gata de lansare (din luna februarie a fost disponibil intr-o varianta beta), iar acum a fost lansat pentru publicul larg cu tarife speciale si trafic de date gratuit pentru clientii Vodafone. Lista titlurilor muzicale a fost actualizata, cuprinzand acum peste 16 milioane de melodii.
Lansarea acestui serviciu are parte si de o petrecere powered by Vodafone unde invitati speciali vor fi grupul britanic Asian Dub Foundation. Petrecerea va avea loc pe 22 noiembrie in Turbohalle si vor urca pe scena si Omul cu Sobolani, Loungerie II, ROA, Coma, Gojira si Planet H. Utiliztorii Zonga pot solicita aici o invitatie dubla gratuita.
Pentru a activa serviciul Zonga, daca esti client Vodafone, trimite un SMS la 966 (ZON) cu textul zonga si vei beneficia de o oferta speciala de 3 luni gratuite pentru utilizarea serviciului. Tarifele ulterioare le puteti consulta aici. Pe pagina Facebook Zonga exista si un concurs unde poti castiga un kit complet de ascultat Zonga impreuna cu o invitatie VIP la  Zonga Urban Fusion Party si un Samsung Galaxy SIII.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
38 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
38 sec read