Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Night delivery Indianu’ Talpa Iute

36 sec read

indian prev
indian-prev-300x150-2621071

Indianu’ Talpa Iute este un serviciu de livrare la domiciliu, disponibil in Bucuresti si exclusiv pe timpul noptii intre orele 22:00 si 5:00. Principalele produse ale magazinului online sunt: bauturi alcoolice, bauturi non-alcoolice, tigari, snacksuri, prezervative si dulciuri. Pe langa brand-urile prezente in Romania, magazinul online va livra si cateva produse alcoolice care inca nu sunt prezente pe piata locala.

Taxa de livrare este 10 lei pentru fiecare comanda, fara prag de comanda minima, livrarea fiind garantat ca se va face in mai putin de o ora de la confirmarea comenzii.

Site-ul Indianu Talpa Iute are un sistem de wishlist regandit, Dreamcatcher, acesta fiind bazat pe fidelizarea clientilor in functie de valoarea totala a produselor comandate dintr-o anumita categorie.
Interfata site-ului este inspirata din revistele de benzi desenate, pozele produselor fiind creionate.

Odata cu site-ul se va lansa si un comic book in care personajul principal este Indianu’ Talpa Iute.
Evenimentul de lansare va fi marcat printr-un concert Suie Paparude, care va avea loc in clubul Kulturhaus in aceasta seara incepand cu ora 22:00.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.