Upgrade de la 75Mbps la 100Mbps in reteaua Vodafone 4G pe 1800MHz

Autor: -

imageAstazi Vodafone a marit vitezele de navigare in reteaua 4G de la 75 Mbps download si 37,5 Mbps upload la 100 Mbps download si 50 Mbps upload, introducand si doua noi abonamente de internet.

Vitezele de 100 Mbps download si respectiv 50 Mbps sunt disponibile doar pentru abonatii care opteaza pentru noul abonament Internet Nelimitat Turbo 100. Abonamentul costa 25 euro/una si include 20 GB trafic pentru navigare ziua si trafic nelimitat in intervalul 23 – 6.

Daca optezi pentru pachetul Internet Nelimitat Turbo 75, la 19 euro/luna, vei beneficia de viteze maxime de pana la 75 Mbps pentru download si 37,5 Mbps upload si 12GB trafic pentru navigare ziua si trafic nelimitat in intervalul 23-6, insa tot vei simti o imbunatatire a vitezei de navigare.

De pe urma noului upgrade al retelei vor beneficia si utilizatorii serviciilor 3G care se afla in aria de acoperire a retelei 4G, deoarece internetul care ajunge la antene va fi de 100 Mbps, iar viteza se imparte la numarul de utilizatori care sunt in acel moment pe o celula.

Reteaua 4G functioneaza pe 1800 MHz, iar din 2014 cand acoperirea se va face si pe spectrul de frecventa de 2600 MHz veti beneficia la capacitate maxima de serviciile 4G. Pana atunci va recomand sa consultati harta acoperirii 4G inainte de a va abona aici.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciile 4G vor primi un SIM special “4G Ready” si vor putea sa achizitioneze unul dintre terminale compatibile, din portofoliul Vodafone Romania. Cei care aleg pachetele Turbo 100 si incheie un contract pe 2 ani, pot achizitiona la preturi speciale, urmatoarele terminale 4G:

 • Modem-ul USB Vodafone K5005 LTE pentru conectivitate PC/Laptop, incepand de la 0 Euro;
 • Vodafone Hotspot R210 LTE, la care se pot conecta pana la cinci dispozitive simultan – smartphone, laptop, tableta sau PC, incepand de la 49 Euro;
 • Tableta Asus Transformer Pad Infinity TF700 KL, de la 389 Euro, cu un ecran de 10,1” WUXGA, Full HD, o rezolutie 1920 x 1200p, care functioneaza cu sistemul de operare Android 4.0 (Icecream Sandwich).

Serviciile 4G pot fi testate in continuare de toti clientii in 17 magazine Vodafone pe terminalele compatibile din portofoliu. Noile abonamente pot fi activate in reteaua nationala de magazine Vodafone, iar serviciile 4G pot fi utilizate in cele 10 orase acoperite de noua retea.

Vodafone a fost primul operator care a lansat serviciile 4G in Romania, la data de 20 noiembrie 2012. De asemenea, Romania a fost cea de-a treia tara europeana in care Vodafone a lansat serviciile 4G. Reteaua 4G Vodafone este disponibila in 10 orase ale tarii: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara.

Magazinele Vodafone in care tehnologia 4G este disponibila pentru testare:

 • Arad: Str. Closca nr. 2;
 • Bacau: Str. Ionita Sandu Sturza, nr. 2, Hotel Decebal;
 • Brasov: 2 magazine – Str. Diaconu Coresi Nr. 1 si str. Saturn nr. 32;
 • Bucuresti: 2 magazine – Vodafone Experience Store (Afi Palace Cotroceni) si Plaza Mall;
 • Cluj: 2 magazine – Str. Unirii nr. 31 si Cluj Iulius Mall;
 • Constanta: 2 magazine – Str. Alexandru Lapusneanu nr. 116 C, Complex City Mall si str. Stefan cel Mare 57;
 • Craiova: 2 magazine – Str. Calea Bucuresti, bl. 27 A si Real Craiova;
 • Iasi: 2 magazine – Str. Stefan cel Mare nr. 4 si str. Sf. Lazar, bloc A 1-3;
 • Galati: Str. Brailei, bl, A5 bis, Tiglina 1
 • Timisoara: 2 magazine – Augustin Pacha nr. 2 si Real Timisoara

pocket

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*