Samsung Galaxy SII Plus in Romania

Autor: -

De astazi Samsung Galaxy S II Plus este disponibil la eMAG.ro

In zilele cat am interactionat cu oamenii prezenti la studioul Samsung Galaxy Note din Afi Cotroceni, mi s-au cerut informatii despre unul din cele mai de succes modele Samsung si daca in viitor se va lansa pe piata un Samsung Galaxy SIV avand aceleasi dimensiuni ca Samsung Galaxy SII.

Cum Samsung a lansat varianta mini a modelului Galaxy SIII, sperantele mele se naruisera in ideea ca Samsung va mai lansa vreaodata un model asemanator cu SII, dar cu performante marite tot pe sistemul de operarea Android. Aduc in discutie sistemul Android deoarece pe modelul cu Windows Phone, Samsung a renuntat la formele curbate, modelul Ativ S aducand un pic a SII.

Samsung Galaxy SII Plus a fost lansat in urma cu cateva zile. Noul model are o greutate de 121g fata de modelul initial care cantarea 116g diferenta fiind oricum insesizabila.

Procesorul este identic cu cel de pe SII, dual-core la 1,2 GHz Cortex-A9, insa procesorul grafic este unul nou, Broadcom.
Samsung a umblat si la conectivitate noul model suportand viteze de download pana la 21,6 Mbps si viteze de upload pana la 5,76 Mbps.
Interfata Nature UX este identica cu cea prezenta pe Samsung Galaxy SIII si Samsung Galaxy Note, insa nu sunt disponibile toate functiile de pe cele doua modele din urma. Din functiile speciale doar Pop-up Play exista pe SII Plus, mi-ar fi placut totusi sa vad si optiunea Multi Window pe SII Plus, dar cel mai probabil acest feature lipseste din cauza limitarilor hardware. Cu toate ca procesorul este dual-core softul a fost optimizat pentru a avea zero-lag shutter atunci cand facem poze.
Ce nu imi place la noul model este carcasa, materialul folosit fiind cel de pe SIII, lucios, ideal pentru amprente si alunecos in mana.

La final as face o recomandare pentru viitorii cumparatori: daca doriti cel mai nou si puternic smartphone va recomand ori Galaxy SIII ori Galaxy Note II in functie de nevoile fiecaruia (dimensiune, S-Pen), iar daca nu sunteti dispusi sa cheltuiti in jur de 2000 de lei pentru un smartphone sau va doriti un telefon rezistent si mai mic, recomand pentru doamne si domnisoare Samsung Galaxy SIII mini, iar pentru domni Samsung Galaxy SII Plus.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*