Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Samsung Galaxy Fame

42 sec read

image thumb

image_thumb-285x300-8705429Cand toata lumea face presupuneri despre noul Samsung GALAXY SIV sau mai nou despre Samsung GALAXY SIII Plus, eu vreau sa va spun ce parere am despre Samsung GALAXY F, un telefon middle entry, pentru doamne, domnisoare si copii care s-a lansat anul acesta si a fost prezentat la Mobile World Congress 2013.
Samsung GALAXY Fame la aspect, se aseamana foarte mult cu Samsung GALAXY Young, butoanele fizice facand diferenta la prima vedere, butoanele de pe Fame fiind ascunse sub carcasa alba. Pe lateral se mai poate observa o diferenta intre cele doua modele si anume linia aurie, care pe mine nu ma incanta asa mult.
Camera este de 5 MP si pe acest model gasim si flash impreuna cu o camera frontala fata de GALAXY Young care avea doar camera pe spatele telefonului de 3 MP.

Mai jos gasiti o comparatie intre cele doua modele:
Samsung GALAXY Fame Product Specifications 300x278 1318848Samsung GALAXY Young Product Specifications 300x273 5524020

Puncte forte pentru ambele modele procesor la 1 GHz si sistem de operare Android 4,1 Jelly Bean.

Telefonul este disponibil in Romania la un timp foarte scurt de la lansare pe eMAG.ro la pretul de 720 lei.
La Vodafone Samsung Galaxy Fame poate fi achizitionat la un pret promotional de 1 euro, impreuna cu abonamentul RED 29.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
42 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
42 sec read