Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

CoolBuy Club–un alt model de fidelizare

45 sec read

In Romania in ultimii ani cardurile de fidelizare au fost tot mai preferate in randul clientilor. Cei de la Cool Buy au adus o noutate pe piata de ,,groupon-uri’’ lansand doua carduri care iti asigura reduceri la o multime de parteneri din diferite domenii de activitate.    

 

Cardul Cool Buy este oferit in doua variante Card Privilege si Card Privilege Limited Edition.
Metoda de achizitie a acestor carduri de reduceri este simpla, pentru o suma anuala de 149 de lei respectiv 499 lei, un client primeste anumite reduceri la partenerii Cool Buy.  Cardul Privilege ofera reduceri la magazine online, cafenele, sali de fitness, o asigurare de calatorii si asistenta auto.

 

Mi-as dori un Card Privilege Limited Edition pentru urmatoarele lucruri:

  • Reduceri la film si la Muzeul Antipa.
  • Asistenta rutiera extinsa, servicii de tractare la nivel national si asigurarea unei masini de schimb de aceeasi clasa!
  • Beneficiile de asigurare de calatorie incluse (numar de calatorii nelimitat in limita a 30.000 de Euro) oferita de GROUPAM.
  • 10% la orice comanda la WuXing
  • Acces gratuiu la pista de karting, SkyKarting.

Tip: Daca comanzi pachetul Card Privilege Limited Edition, cand ajungi la check-out poti fi un Lucky Customer si sa primesti o reducere de 50% (250 lei). Grabeste pachetul Limited Edition este limitat pentru 5000 de clienti.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.