CoolBuy Club–un alt model de fidelizare

Autor: -

In Romania in ultimii ani cardurile de fidelizare au fost tot mai preferate in randul clientilor. Cei de la Cool Buy au adus o noutate pe piata de ,,groupon-uri’’ lansand doua carduri care iti asigura reduceri la o multime de parteneri din diferite domenii de activitate.    

 

Cardul Cool Buy este oferit in doua variante Card Privilege si Card Privilege Limited Edition.
Metoda de achizitie a acestor carduri de reduceri este simpla, pentru o suma anuala de 149 de lei respectiv 499 lei, un client primeste anumite reduceri la partenerii Cool Buy.  Cardul Privilege ofera reduceri la magazine online, cafenele, sali de fitness, o asigurare de calatorii si asistenta auto.

 

Mi-as dori un Card Privilege Limited Edition pentru urmatoarele lucruri:

  • Reduceri la film si la Muzeul Antipa.
  • Asistenta rutiera extinsa, servicii de tractare la nivel national si asigurarea unei masini de schimb de aceeasi clasa!
  • Beneficiile de asigurare de calatorie incluse (numar de calatorii nelimitat in limita a 30.000 de Euro) oferita de GROUPAM.
  • 10% la orice comanda la WuXing
  • Acces gratuiu la pista de karting, SkyKarting.

Tip: Daca comanzi pachetul Card Privilege Limited Edition, cand ajungi la check-out poti fi un Lucky Customer si sa primesti o reducere de 50% (250 lei). Grabeste pachetul Limited Edition este limitat pentru 5000 de clienti.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*