Cosmote lanseaza serviciile 4G cu intarziere

Autor: -

Astazi Cosmote a anuntat lansarea serviciilor comerciale 4G la aproape 5 luni fata de ceilalti operatori. Acoperirea 4G este in Bucuresti (zona de nord), Otopeni, Ploiesti, Cluj, Iasi si in statiunile turistice Sinaia, Busteni, Predeal. Sunt curios de primele viteze teste care vor fi facute pe Valea Prahovei, fiindca in zilele urmatoare voi publica un test efectuat cu Samsung GALAXY S4 pe reteaua Orange 4G de pe Valea Prahovei.

Reteaua 4G a Cosmote ofera viteze de descarcare de pana la 75 Mbps, si 37,5 Mbps pentru incarcare. Echipamentele disponibile sunt: modemurile Huawei E3276 si ZTE MF823, fiecare la pretul de 99 lei (TVA inclus si tableta Samsung GALAXY Note LTE 10.1, la 1369 lei (TVA inclus), achizitionate impreuna cu abonamentul Connect XXL pe 2 ani.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*