Samsung GALAXY S4 lansat in Romania

Autor: -

S4

Later update: Review Samsung GALAXY S4
Samsung GALAXY S4 a avut parte de o lansare inedita in Romania. Evenimentul a avut loc in cladirea Crystal Tower, cea ma inalta cladire de pe Caderea Bastiliei, locatia este importanta vedeti mai jos de ce.

Initial credeam ca nu voi ajunge la eveniment, insa cu o seara inainte m-am decis sa particip si nu regret. Invitatii au fost asteptati dupa ora 18:30 ca la 19 sa inceapa evenimentul. Gazda evenimentului a fost Virgil Iantu, iar invitatii au fost in numar mare.
Facand parte din echipa Samsung Mobilers am ajuns cu mult mai devreme si am avut timp sa imi reamintesc toate functiile noi de pe Samsung GALAXY S4. Incercand sa gasesc un loc de parcare am ramas uimit cand am vazut un elicopter care se ridica dupa acoperisul cladirii unde urma sa aiba loc evenimentul. Odata ajuns am aflat si surpriza care li se pregatea invitatiilor, Samsung GALAXY S4 urma sa fie adus de pe aeroport cu un elicopter de catre doi agenti, elicopterul urmand sa aterizeze pe heliportul autorizat in aceeasi zi in care s-a desfasurat evenimetul.

Dupa ora 19 Virgil Iantu a anuntat jurnalistii ca pot merge pentru a face un asa-zis check-in pentru a vedea sosirea elicopterului si peisajul de pe acoperisul locatiei. Doar 40 de persoane au urcat pe cladire dupa ce anterior au prezentat actul de identitate si li s-au adus la cunostinta normele de securitate pentru a nu exista incidente pe acoperis.
Cu o mica intarziere elicopterul a aterizat fara probleme pe heliport la apusul soarelui.
DSC01845DSC01868DSC01872DSC01871Agentii au coborat pe o scara separata impreuna cu doua exemplare GALAXY S4 tinute in siguranta intr-o servieta pe tot drumul. A urmat o scurta prezentare a functiilor media ale celui mai performant telefon al momentului,

DSC01850A existat si un moment amuzant, cand impreuna cu cei 10 mobileri ne pregateam pentru o demonstratie a functiei Group Share. Piticu a venit in spatele peretelui ce ascundea standul, pentru a cere un incarcator fix in momentul in care peretii se desparteau asemenea unei cortine. Ce nu inteleg este cum a reusit Piticu sa treaca de Szabi care a fost pe pozitie toata seara dupa cum puteti vedea in poza. Dupa momentul Group Sharet li s-a permis tuturor jurnalistilor sa faca poze si sa testeze noul flagship al celor de la Samsung pentru cateva ceasuri bune.
DSC01874DSC01869DSC01848DSC01875

Disponibilitate si pret.

Samsung GALAXY S4 urmeaza sa fie disponibil in magazine in saptamanile care urmeaza, un posibil pret fiind in jurul a 300 de euro la operatorul Orange impreuna cu aboanment.

Un ochi a ascuns a vazut tot momentul lansarii dintre oameni:

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*