Noul Google +

Autor: -

S-au inspirat un pic si dupa tema blogului pe care il citesti acum, dar cel mai interesant este ca au adaugat hashtag-uri care folosesc platforma google pentru search, dar si generarea automata de hashtag-uri in functie de monumentele prezente in poze (un pas mare spre recunoasterea faciala). O alta noutate adusa este structurarea pe 3 coloane (pe monitoare cu rezolutie mare), iar videoclipurile importante si peisajele sunt evidentiate, afisandu-se pe 2 coloane.

Pozele pot fi urcate la marimea originala, Google + fiind singura retea de socializare unde pozele nu sunt comprimate. Pe versiunea de pe PC a site-ului se pot face ajustari automate ale pozelor. Prin toate functiile prezentate anterior Google plus nu mai concureaza doar cu Facebook, indreptandu-si atentia si spre Twitter si Pinterest. Cred ca in doi ani de zile voi renunta de tot la Facebook pentru informatia de pe Google +, cei din urma avand in spate si infrastructura motorului de cautare Google.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*