Fundatia Vodafone Romania–aniversare 15 ani de fapte bune

Autor: -

DSC02009In ultimii 15 ani Fundatia Vodafone Romania a dezvoltat peste 700 de programe sociale in colaborare cu cu 600 de ONG-uri, investitiile ridicandu-se la 15 milioane de euro.

Odata cu aniversarea, Fundatia Vodafone Romania a anuntat finalizarea, in cursul acestui an, a doua proiecte mari din domeniul sanatatii, care vor ajuta la salvarea de vieti omenesti. Este vorba despre constructia celei mai moderne sectii de terapie intensiva pentru nou-nascuti la spitalul Marie Curie din Bucuresti, cu o investitie de peste 1.350.000 de Euro si un nou centru de pregatire SMURD, in medicina de urgenta la Targu Mures, in valoare de peste 250.000 de Euro.

Noua sectie de Terapie Intensiva pentru Nou-nascuti de la spitalul Marie Curie din Bucuresti este construita cu o investitie totala de 1.350.000 de Euro impreuna cu Asociatia Inima Copiilor. Extinderea acestei sectii este absolut necesara intrucat cea actuala nu poate prelua decat 50% dintre copiii care au nevoie de internare urgenta.

La eveniment s-a adus in discutie si posibilitatea crearii unui heliport in intersectia apropiata centrului medical Marie Curie, o idee pe care as dori sa o vad aplicata in apropierea spitalelor principale din Romania.

 

Anul acesta Fundatia Vodafone va investi peste 2 milioane in programe sociale.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*