Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Samsung GALAXY S4 mini

43 sec read

Galaxy S4 mini 8
galaxy-s4-mini-8-300x199-8190752

Samsung a anuntat lansarea modelului Samsung GALAXY S4 mini, urmasul flagship-ului Samsung.
Telefonul are caracteristici de top fiind la momentul lansarii cel mai performant telefon dupa GALAXY S4.

Telefonul va fi comercializat in varianta Dual-SIM cu suport pentru retelele 3G si 2G si in varianta cu un singur SIM si compatibilitate cu retelele 4G, model care se va comercializa cel mai probabil in Romania.

Device-ul ruleaza versiunea Android 4.2.2, avand un procesor dual-core la 1,7 GHz si 1,5 GB RAM si un ecran qHD Super AMOLED de 4,3 inch avand 107 grame. 

Pe partea de multimedia Samsung a introdus o camera foto principala de 8MPx si o camera frontala de 1,9 MPx. De pe modelul mama s-au introdus urmatoarele functii foto: Sound&Shot, Panorama Shot, Story album. Alte functii care vor fi introduse pe GALAXY S4 mini: S-Travel, Group Play, functiile de mesagerie din aplicatia ChatON, WatchON (posibilitatea de a controla un televizor prin portul infrarosu).
Despre functiile inovative de pe GALAXY S4, Smart Scrool sau Air Gesture nu se specifica nimic in anuntul oficial. Probabil dupa 20 iunie vom afla mai multe detalii, cand smartphone-ul va fi prezentat presei la Londra in cadrul unei conferinte de presa.

samsung-introduces-the-galaxy-s4-mini-ec-b5-9c-ec-a2-85-8682843
Telefonul se comercializeaza la pretul de 2000 lei pe eMAG.ro.
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
43 sec read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
43 sec read