Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Antena Play portal video exclusiv romanesc

1 min read

abonamente antenaplay
abonamente_antenaplay-7347364

Luni seara, la Palatul Parlamentului, Antena Group a lansat platforma online, Antena Play. Pe platforma Antena Play veti putea viziona toate productiile proprii inregistrate ale posturilor de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena 3, Euforia TV si GSP TV, transmisiunile live ale posturile mentionate anterior, dar si alte canale tematice precum: Antena Monden, Antena Stars, TV Novela, Antena News, ZU Channel si Mireasa pentru fiul meu. Antena Play poate fi accesat si de pe dispozitivele iOS, in curand serviciul va fi disponibil si pe deviceurile cu Android cat si pe Smart TV-uri. Numarul de accesari in ziua de luni a fost de peste 500.000. Iar aplicatia pentru iPhone a platformei este pe locul 1 la descarcari in Apple Store Romania.

Aplicatia functioneaza fara probleme dupa primele 24 de ore de testare. In cadrul evenimentului de lansare, Orange Romania a anuntat ca este partener strategic al sercviciului si probabil cei din urma vor pregati oferte cu trafic inclus si cu siguranta continutul va fi integrat in lunile urmatoare pe platforma multiscreen Orange TV.


Dragos Stanca, Managing Partner Think Digital, care a vorbit despre importanta lansarii acestei platforme in mediul online din Romania, avand o prezentare de 5 minute in care a facut o incursiune in istoria multimedia a ultimilor 40 de ani.

Tarifele:

Puteti testa platforma gratuit timp de 10 zile doar in cazul in care optati pentru plata abonamentului prin card, insa eu nu am gasit aceasta optiune dupa ce m-am abonat prin aceasta metoda. Abonamentul costa 10 lei pe luna (plata cu card), 3 euro+TVA/luna prin SMS sau prin PayPal pentru 2 euro/luna.

reinnoire_antenaplay-300x79-8014763

Competitia:

Antena Play concureaza direct cu Voyo.ro (serviciul PRO TV) care luna trecuta au redus taxa lunara de la 3 euro/luna la 2 euro/luna (fara TVA) pentru cei care se aboneaza prin PayPal, iar de la 1 iulie serviciul este disponibil promotional, pentru 2 luni la pretul de 1 euro/luna + TVA, pentru cei care opteaza pentru plata cu cardul sau prin PayPal.

Ca puncte negative vreau sa subliniez ca nu se mai pot viziona emisiunile inregistrate pe site-urile a1.ro si antena3.ro, acestea putand fi vizionate doar prin serviciul antenaplay.ro, desigur daca platiti abonamentul lunar. Nu prea sunt de acord sa platesc pentru continutul de tip talk-show / emisiuni mondene. Sunt curios care va fi directia pe care o va urma site-ul videonews.ro al trustului dupa lansarea Antena Play.

La sfarsit va invit sa intrati de pe PC pe siteul aplay.ro avand langa voi si un smartphone, o sa va placa experienta interactiva!

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read