Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Imprimante foto pentru mobil

1 min read

LG Pocket Photo1

In urma cu cativa ani imprimantele foto portabile erau folosite destul de des la anumite petreceri de unde puteai sa iei poza la plecare. Conectarea la imprimanta se facea de cele mai multe ori prin laptop, uneori existand si posibilitatea imprimarii pozei direct de pe card-ul SD.

Samsung si LG au lansat imprimante foto care pot fi controlate direct de pe telefonul mobil, ambele prin tehnologia NFC. Micro-imprimanta foto LG este portabila, iar imprimanta Samsung este prima imprimanta color cu laser care benenficiaza de tehnologia NFC.

LG POCKET PHOTO

lg_pocket_photo1-186x300-2178658

Cu LG POCKET PHOTO am interactionat prima data la lansarea LG Optimus G unde am vazut cu ochii mei cat de repede se conecteaza la un terminal Android si viteza mare de imprimare a unei poze. Dimensiunile imprimantei sunt 72 x 120 x 24 mm, aceasta cantarind doar 215 grame. Imprimanta este asemanatoare unui hard extern. Pozele printate cu LG Pocket Photo au dimensiunile de 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inci). LG Pocket Photo permite inserarea cu usurinta a codurilor QR si realizarea unor editari simple, printre care decuparea pozelor si colorarea acestora.

Imprimanta costa 700 lei (TVA inclus) la DOMO si este compatibila cu device-urile Android si iOS, pentru imprimare fiind nevoie de instalarea unei aplicatii.

SAMSUNG Xpress C410W

c410w_2-300x199-1076997

Seria Xpress C410W de la Samsung se conecteaza wireless cu dispozitivele mobile pentru o imprimare rapida, fiind compatibile si cu tehnologia NFC. Utilizatorii pot imprima fotografii, documente, e-mail-uri cat si continut web, printr-o simpla conectare a smartphone-ului lor la imprimanta. Scanarea si trimiterea prin fax a documentelor sunt, de asemenea, usor de realizat pentru ca utilizatorii au posibilitatea de a sincroniza contactele de pe smartphone-urile lor cu imprimantele din noua gama. Utilizatorii ale caror smartphone-uri nu beneficiaza de tehnologia NFC sau care nu au instalata aplicatia Samsung Mobile Print pe telefoanele lor, pot folosi ca alternativa solutia Google Cloud Print.

Little Printer – Berg Cloud

guardian-9768682

Daca v-am starnit interesul pentru imprimante portabile, priviti aici o imprimanta pentru hipsteri. Imprimanta cu chip de omulet poate imprima diferite informatii de pe smartphone-ul tau precum: locatii din aplicatia Foursquare, notite din Google Calendar sau articole din publicatia The Guardian.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1

Telefoanele Honor care vor primi actualizare la Android 13 / MagicOS 7.1 În lumea tehnologiei mobile, actualizările de sistem de operare reprezintă un aspect...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
1 min read