O noua aplicatie pentru camerele GoPro

Autor: -

Aplicatia GoPro pentru smartphoneuri permite controlarea prin Wi-Fi a camerei fiind astfel mult mai usor sa umblam prin setarile acesteia. Pana la aceasta versiune, din aplicatie puteam vizualiza in mod real doar ce filmam insa nu puteam vedea ulterior pozele sau filmele realizate.

Noua versiune a aplicatiei GoPro ofera posibilitatea de a transfera pozele si videoclipurile inregistrate de pe camera pe device-ul tau Android sau iOS. De asemenea poti vizualiza intr-o galerie toate pozele si clipurile pentru a le putea sterge pe cele nedorite. Durata de transfer a unei poze la calitate maxima este de 10-15 secunde.

Pentru a avea acces la noile functii trebuie sa va updatati aplicatia atat pentru iOS si Android, cat si softul camerei GoPro de pe site-ul oficial. Pentru posesorii smartphoneurilor cu Windows Phone inca nu sunt disponibile featurer-urile de mai sus.

Aici puteti vedea cum filmeaza o camera video GoPro Hero 3 si aici videoclipuri realizate cu GoPro Hero 2.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to O noua aplicatie pentru camerele GoPro

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*