Detalii despre Webstock 2013

Autor: -

[2012-09-28%252014.46.01%255B3%255D.jpg]Editia din anul acesta a Webstock, cea mai mare conferinta despre platformele sociale din Romania, va avea loc pe 27 septembrie si se va imparti in doua sesiuni comune, DOERS & INNOVATORS, urmate de  3 micro-conferinte care se vor desfasura in paralel: Blogging & Social Media, Innovation in Communication, Mobile Trends. Evenimentul se va incheia cu gala Webstock Awards unde se vor decerna premii celor mai creative campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an. La sfarsitul marartonului de conferinte Staropramen va organiza o petrecere intr-un pub interactiv.

Programul complet il puteti consulta aici.
Eu va recomand sa veniti la micro-conferinte si sa ii vedeti pe Vali Petcu si Radu Dumitu (sectiunea Blogging & Social Media) si pe Ionut Ciubotaru (sectiunea Mobile Trends). Ionut Ciubotaru (Project Manage Applift) va va vorbi despre platformele mobile iOS si Android si va prezenta principalele metode de monetizare dedicate dezvoltatorilor de aplicatii mobile.

Nu uitati sa veniti la eveniment cu aplicatia Bizzabo instalata pe smartphone-urile voastre.
Webstock 2013 este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone Romania. Partenerii LG Romania si McDonald’s intentioneaza sa realizeze intalniri cu bloggerii de la eveniment, iar Bitdefender va oferi goodies participantilor.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*