Samsung GALAXY Note 3 disponibil de maine in Romania

Autor: -

Astazi Samsung a prezentat in Romania phabletul Samsung GALAXY Note 3 impreuna cu smartwatch-ul GALAXY Gear. Cu aceasta ocazie Samsung organizeza o promotie sambata, 28 septembrie, incepand cu ora 18:00, primilor 100 de cumparatori care vor achizitiona un Samsung GALAXY Note 3 din magazinul Samsung situat in AFI Palace Cotroceni dupa cum urmeaza: primii 20 de cumparatori care vor achizitiona un Samsung GALAXY Note 3 vor primi gratuit un ceas Samsung GALAXY Gear, iar următorii 80 vor avea un discount de 50% pentru achizitionarea unui Samsung Gear, in momentul lansarii acestui produs in Romania.

Pretul unui GALAXY Note 3 va fi in jur de 3.200 de lei in timp ce ceasul inteligent va costa aproximativ de 300 de euro, TVA inclus.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

1 Comentariu to Samsung GALAXY Note 3 disponibil de maine in Romania

  1. Oricum nu ma interesa ceasul. Dar o reducere la Note 3 era binevenita. Sa vedem ce oferte au magazinele ca mi-am pus in cap sa mi-l cumpar.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*