Transalpina iunie, august 2013

Autor: -

Transalpina este un drum reabilitat, pe care nu au fost inca montati parapeti si nici nu au fost trasate marcaje, dar care are deja o portiune de drum de 1 m distrusa asa de rau. Va sfatuiesc sa parcurcegi traseul pe zi, deoarece vizibilitatea este redusa pe anumite portiuni de drum.

M-am reintors la sfarsitul lui august si drumul era in aceleasi conditii din iunie.

Filmat cu GoPro Hero 3 Black Edition si cu incarcator originale de masina, altele aparent nu fac fata la cat consuma camera atunci cand filmeaza.

Filmarile din August 2013

Filmarile din Iunie 2013

Bonus, un semafor din Cluj-Napoca spre stanga. Apropo Cluj-Napoca este orasul care are semafoare intermitente la dreapta care functioneaza doar cand ai verde spre inainte. Clujenii nu stiu sa deosebeasca semaforul galben intermitent de cel verde intermitent la dreapta.

Si inca ceva sa nu va speriati daca gasiti cai pe mijlocul drumului care vor sa intre cu capul in masina 😛

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*