Orange a lansat prima oferta 4G pentru utilizatorii prepay

Autor: -

Orange a lansat o optiune de 12 euro care cuprinde:

  • nelimitat: minute in retea
  • nelimitat: SMS nationale
  • 200 de minute naţionale si internationale catre fix/ mobil sau SMS-uri internationale
  • 1 GB internet la viteze 4G/H+
In Bucuresti exista acoperire 4G din ianuarie, cand Orange avea montate cateva antene in centrul si nordul Bucurestiului si pe Valea Prahovei, dupa cum puteti observa aici. Zilele acestea o sa ma plimb prin Bucuresti cu un Samsung GALAXY NX sa vad daca tot Bucurestiul are acoperire 4G asa cum declara cei de la Orange.
Pentru a beneficia de vitezele 4G trebuie sa ai un telefon compatibil cu tehnologia 4G (iPhone 5, Samsung GALAXY SIII 4G, Samsung GALAXY S4, Samsung GALAXY Note 3, Nokia LUMIA 625, HTC ONE, Sony Xperia Z1) si o cartela SIM compatibila (USIM). SIM-ul poate fi procurat doar de la urmatoarele reprezentate Orange: IRIDE, Piata Universitatii, Piata Victoriei si Baneasa Shopping Center.

Daca aveti deja un SIM Orange Prepay, si acela trebuie schimbat in aceleasi magazine, insa va trebui sa aveti cu voi un act de identitate si vechea cartela SIM sau cartonasul pe care este inscriptionat codul PUK. Daca nu aveti SIM-ul la voi (sau taiat cum l-am avut eu incat, nu se mai vedea seria lui – improvizatie de microSIM) asa cum am patit eu astazi, veti da o declaratie frumoasa in care veti scrie care sunt cele mai apelate numere, ultima data la care ati incarcat cartela, telefonul pe care folositi cartela, planul tarifar si alte informatii prin care sa demonstrati ca sunteti posesorul cartelei. Eu a trebuit sa dau toate aceste informatii, chiar daca inainte sa trec pe prepay am fost abonat Orange si ar fi trebuit sa fiu deja in sistemul lor.

Daca nu aveti SIM-ul la voi, s-ar putea sa platiti o taxa de 7 euro pentru schimbarea cartelei sau nu, nu stiu sigur, fiindca mie nu mi s-a dat niciun bon, iar pe site scrie ca poti obtine gratuit USIM-ul, probabil doar daca cumperi un pachet nou. La Vodafone mi l-au schimbat direct fara sa imi ceara vechiul SIM, avand abonament.

In concluzie daca doresti sa ai 4G pe cartela prepay la Orange trebuie sa ai un telefon compatibil 4G, o cartela USIM si optiunea de 12 euro activata.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*