Samsung GALAXY ROUND un Note 3 curbat

Autor: -

Samsung GALAXY ROUND a fost prezentat in Coreea de Sud. Ecranul de pe Samsung GALAXY ROUND are 5.7 inci, un AMOLED Flexible cu rezolutie FullHD 1920 x 1080. Samsung au mai avut avut ecrane un pic curbate pe Google Nexus si Google GALAXY Nexus, insa pe ROUND este introdus pentru prima data un panou AMOLED flexibil.

Procesorul este Qualcomm Snapdragon 800 SoC quad-core Krait la 2.3GHz, contine 3GB RAM, memoria interna este de 32GB avand si slot pentru card microSD. Camera foto (principala) este de 13MP, iar telefonul este compatibil cu retele 4G/LTE si este al doilea telefon de pe piata care suporta USB 2.0. De la GALAXY Note 3 mai imprumuta capacul din piele sintetica. Greutate este de 154 grame, iar bateria de 2.800mAh.
Pretul este de 1000$, insa modelul va fi disponibil doar in Coreea de Sud.
Imi place, Samsung stie sa profite de fiecare detaliu pentru a realiza un feature nou dupa cum puteti vedea si in clipul de mai jos. L-as recomanda celor care vor sa vada continut video pe un telefon cu display mare (cu ecranul curbat probabil vei putea vedea clar dintr-un unghi lateral foarte mare), dar carora le este greu sa manevreze un Samsung GALAXY Note cu o singura mana.
 

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*