Nexus 5

Autor: -

Google continua parteneriatul cu LG si lanseaza Nexus 5 impreuna cu Android 4.4 KitKat, al doilea telefon LG din gama Nexus. Android 4.4 KitKat are foarte putine imbunatatiri, la nivelul interfetei , (doar parteneriatul cu ciocolata KitKat il mai scoate in fata) principalul atu al acestei verisuni este ca a fost optimizata sa ruleze pe deviceurile Android cu 500 MB memorie RAM. Mai multe detalii despre Android 4.4 KitKat gasiti aici.

Revenind la Google Nexus 5, acesta este foarte asemanator cu LG G2, despre care v-am vorbit in trecut aici. Ce imi place cel mai mult la Nexus 5 este camera care foloseste tehnologia optica LG Innotek de stabilizare a imaginii, extrem de apreciata, care a fost folosită pentru prima data la LG G2. Camera de 8MP realizeaza poze cu expuneri mai lungi, mai putin blur si mai putin zgomot.

Intre cele doua smartphone-uri LG gasim cateva diferente importante, in urma comparatiei, LG G2 fiind pe placul meu. Daca intentionezi sa iti cumperi un smartphone pe care sa il pui la incercare zi de zi, trebuie sa stii ca G2 are o baterie mai mare fata de Nexus 5 (3000mAh vs 2300 mAh), download-ul prin retelele 4G va fi mai mic pe Nexus 5 (150Mbps vs 100Mbps). Pe partea de soft, Android 4.4 va fi disponibil pe LG G2 incepand cu luna decembrie. Ce imi place foarte mult la LG G2 este ca pot customiza soft-key-urile si ca butoanele fizice se afla pe spatele telefonului.

Google Nexus 5 se comercializeaza in SUA la un pret foarte bun de 350$, insa din Romania prefer sa platesc in plus cateva sute de lei pentru un LG G2. Preturile la magazinele online din Romania sunt:
eMAG.ro – 2.000 lei
evoMAG.ro – 2.000 lei
pcgarage – 2.000 lei

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*