Cum poti accesa Netflix din Romania

Autor: -

Pornind de la premisa ca in Romania nu exista inca un serviciu online legal care sa ofere un continut bogat de filme si seriale, va voi arata doua metode prin care puteti accesa site-ul Netflix.com si CBS pentru a putea urmari filmele si serialele preferate. Serviciul Voyo a incercat anul trecut sa atraga clienti oferind, la cateva ore dupa difuzarea din US, ultimele episoade din Breaking Bad, insa gasiti multe alte seriale precum The Big Bang Theory, Family Guy, The Mentalist, Continuum etc.
Daca folositi una din metodele de mai jos, in cel mai rau caz, riscati sa vi se inchida contul de Netflix si, btw, prima luna puteti incerca gratuit serviciul. Tarifele Netflix sunt urmatoarele:

Dupa cum stiti, serviciul Netflix.com este disponibil in Europa doar in Marea Britanie, asa ca pentru a putea accesa site-ul de pe PC/mobil/tableta trebuie sa folositi o solutie VPN sau DNS.

Daca vrei sa te conectezi de pe mai multe device-uri (mobil/tableta/Chromecast/Smart TV), atunci poti folosi solutia Unlocator.com. Pe router-ul din casa sau direct pe mobil trebuie sa setezi doua DNS-uri si toate device-urile conectate la router vor putea accesa site-urile restrictionate: Netflix, Hulu, CBS etc.

Pentru moment serviciul Unlocator.com este in perioada beta, iar pentru a-l folosi trebuie doar sa va creati un cont folosind formularul de inregistrare de aici.

Prin acest articol nu am vrut sa incurajez pirateria sau sa va fac sa renuntati la serviciile romanesti. Sunt abonat la Voyo, Seenow, Orange TV, Antenaplay si platesc luna de luna ca sa vad, in general, posturile live pe telefon. Cand un serviciu accesibil si la noi va introduce un numar serios de seriale care sunt disponibile momentan doar pe Netflix va voi anunta.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

7 Comentarii to Cum poti accesa Netflix din Romania

 1. Salut Stefan stii pe cineva care poate sa vina acasa sa rezolve problema de netflix?
  Platit bineinteles.
  Caut pe cineva care stie ce face.

 2. Salut,

  Solutii sunt destule pentru a putea accesa site-urile Netflix, Spotify, Pandora.. etc… dar nici o solutie pentru a putea plati un cont, daca nu ai un card eliberat in tara respectiva. Poate pune cineva un tutorial pas cu pas cu capturi de ecran (o poza face cat o mie de cuvinte) cum platesti un cont pentru Netflix sau Spotify daca nu ai un card emis in tara respectiva (USA sau UK sau unde sunt disponibile cele doua servicii).

  O seara buna.

 3. Stefan, Salut!

  Mi-am instalat VPN. Mi-am setat ca tara de provenienta UK.
  Deschid netflix si cand apas SIGN UP NOW , nu ma redirectioneaza nicaieri. Imi apare un mesaj marunt jos, unde ma invita sa sun pe un nr , sa aflu despre conditiile lor din diferite tari.

  Are aceeasi reactie, ca si cum as fi ramas cu IP de Ro. Poate fi solutionata problema data?

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*