Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Cumpara asigurarea RCA si rovinieta din aplicatia Auto.ro

1 min read

Oferte asigurari2
oferte-asigurari2-6350112

Auto.ro a implementat posibilitatea de a cumpera polita RCA direct de pe telefonul mobil si sa o primeasca prin curier la adresa postala mentionata.

Sectiunea “Cumpara RCA” din cadrul aplicatiei de mobil vine in completarea serviciului de plata a Rovinietei, prezent in aplicatia Auto.ro de ceva timp in aplicatie, ambele servicii fiind disponibile tuturor utilizatorilor indiferent de reteaua pe care o utilizeaza, fara taxe sau comisioane suplimentare.
Sistemul de plati RCA este dezvoltat in parteneriat cu Safety Broker.

Procesul de achizitie a asigurării RCA direct din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu si rapid: soferii completeaza datele autovehiculului si datele de contact ale proprietarului, aleg oferta cea mai avantajoasa si selecteaza tipul politei de asigurare RCA cu perioada de valabilitate dorita (6 sau 12 luni). Se completeaza datele de facturare, adresa de livrare și se finalizeaza plata securizata prin card bancar. Utilizatorii primesc asigurarea RCA prin e-mail in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii si exemplarul fizic prin curier, gratuit, in 48 de ore de la confirmarea primita pe e-mail.

Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android.

Aplicatia Auto.ro ofera urmatoarele facilitati:

  • Locații servicii auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto, calculator timbru de mediu;
  • Masina mea: se primesc notificari atunci cand expira rovinieta, RCA, ITP,Casco, rata lunara sau alta alerta dorita; include sectiunea de Plati;
  • Plati: plata RCA si plata Rovinietei direct din aplicatie;
  • Anunturi vanzare-cumparare masini noi si second hand: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge masini direct din telefon, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte. 
Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.