Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Cat de rezistent este LG G Flex

37 sec read

2014 02 12 00.26.121
2014-02-12-00-26-121-1098069

LG a atras odata cu noul model G Flex, atentia pasionatilor de gadgeturi datorita ecranului curbat si a spatelui anti zgarieturi.

Daca intentionati sa va cumparati un LG G Flex trebuie sa aveti in vedere ca telefonul nu este certificat pentru conditii dure de utilizare (IP-Ingress Protection) si nici rezistent la apa sau praf nu este.

Carcasa are aplicata un strat care da impresia de foaie de silicon foarte subtire care rolul de autoremediere a zgarieturilor superficiale. Spun superficiale, deoarece am reusit sa zgarii si eu tinad telefonul in buzunar cu cheile. Totusi este o protectie in plus fata de carcasele obisnuite si nu vei mai avea nevoie de o husa care sa iti faca telefonul si mai mare.

Cat despre flexibilitate, nu va ganditi ca veti putea tine telefonul in doua pozitii, una usor curbat si alta drept. Greutatea maxima la care telefonul revine la forma initiala este 16 kg.
Nu are rost sa va arat alte demonstratii de screen-scratch, dar va invit sa vizionati un film despre cat de rezistent este noul LG G Flex.
 

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Xiaomi 14 simplu și Pro: lansare oficială cu HyperOS și camere foto Leica

Cuprins Xiaomi 14 simplu și Pro: Lansare Oficială cu HyperOS și Camere Foto Leica Design și Specificații Tehnice HyperOS: O Nouă Experiență de Utilizare...
Avatar of Stefan Rosioara Stefan Rosioara
37 sec read