Cat de rezistent este LG G Flex

Autor: -

LG a atras odata cu noul model G Flex, atentia pasionatilor de gadgeturi datorita ecranului curbat si a spatelui anti zgarieturi.

Daca intentionati sa va cumparati un LG G Flex trebuie sa aveti in vedere ca telefonul nu este certificat pentru conditii dure de utilizare (IP-Ingress Protection) si nici rezistent la apa sau praf nu este.

Carcasa are aplicata un strat care da impresia de foaie de silicon foarte subtire care rolul de autoremediere a zgarieturilor superficiale. Spun superficiale, deoarece am reusit sa zgarii si eu tinad telefonul in buzunar cu cheile. Totusi este o protectie in plus fata de carcasele obisnuite si nu vei mai avea nevoie de o husa care sa iti faca telefonul si mai mare.

Cat despre flexibilitate, nu va ganditi ca veti putea tine telefonul in doua pozitii, una usor curbat si alta drept. Greutatea maxima la care telefonul revine la forma initiala este 16 kg.
Nu are rost sa va arat alte demonstratii de screen-scratch, dar va invit sa vizionati un film despre cat de rezistent este noul LG G Flex.
 

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*