Digital Marketing Forum 2014

Autor: -

Cea de-a opta editie Digital Marketing Forum, cel mai asteptat eveniment de marketing online din Romania, va avea loc pe 26 – 27 februarie la Crowne Plaza Hotel si cuprinde doua zile de seminarii si conferinte despre cele mai bune solutii de promovare online, optimizarea bugetului si strategiile de marketing ce genereze rezultate vizibile.

Locurile la workshop-ul din a doua zi s-au epuizat deja, insa eu zic sa va inscrieti, poate se vor mai suplimenta cateva locuri. Seminariile vor aborda teme practice si de actualitate, iar specialistii vor oferi cele mai bune sfaturi si recomadari.

Pe blogul Digital Marketing Forum aveti la dispozitie cateva studii de caz relevante impreuna cu cateva exemple de solutii de optimizare a campaniilor online.

STRUCTURA EVENIMENTULUI

Prima zi cuprinde doua conferinte despre schimbarile prin care trece marketingul digital in Romania si sase seminarii interactive, despre noi idei de promovare online, campanii de marketing multi-channel si strategii de crestere a vanzarilor prin   campanii de promovare online.

A doua zi este dedicata workshop-ului avansat de marketing digital sustinut de Remco van der Beek, trainer cu peste 15 ani de experienta in comunicare si promovare online. Vor fi prezentate cele mai noi canale de online marketing, inclusiv engine marketing, display advertising si social media marketing.

BLOGGERI OFICIALI

In cadrul evenimentului Digital Marketing Forum lansam alaturi de AVON programul „Blogger Oficial Digital Marketing Forum”. Cinci bloggeri pasionati de marketing digital, comunicare si promovare online pot participa gratuit la eveniment, pentru a crea continut despre conferinta. Doritorii sunt invitati sa trimita un e-mail pana  joi ( 20 februarie 2014) pe adresa office [@] evensys [.] ro cu titlul “Blogger Oficial Digital Marketing Forum”, in care sa specifice urmatoarele informatii: nume si date de contact, alaturi de link-uri catre blogul personal si conturile de Twitter si Facebook. Pot fi specificate orice alte informatii relevante pentru profilul personal.

VORBITORI INTERNATIONALI

Evenimentul va reuni trei specialisti in digital marketing recunoscuti la nivel international:
Victor Knaap, Founder and CEO, MediaMonks, ce are o experienta de peste 10 ani in marketingul online si a realizat campanii pentru branduri importante precum: Jaguar, Heineken, Nintendo; (Olanda)
Remco Van Der Beek, Digital Marketing Consultant, Trainer si Speaker  cu peste 15 ani de experienta in digital marketing, a realizat campanii pentru: Bridgestone Europe, Neckermann, France Telecom, Liberty Global, Philips (Belgia)
Ilyan Kovatchev, Creative Director, Ilyan.com ce detine peste 13 premii internationale pentru  realizarea campaniilor de marketing online.(Bulgaria)

VORBITORI LOCALI

Raluca Kisescu, Marketing Manager, Avon,
Alexandru Cernatescu, CEO, Head of Strategy, Infinit Solutions Agency;
Andrei Georgescu, Managing Partner, White Image;
Vladimir Oane, Co-Founder, uberVU;
Costin Radu, Managing Partner, The Geeks;
Stefan Chiritescu, Head of Planning, Graffiti BBDO;
Daniel Secareanu, Head of P&G Digital at MediaCom Romania;
Ionut Munteanu, PPC Specialist si Trainer, WebDigital;
Vasile Alboiu, Creative Director, SeniorHyper;
Tudor Galos, Consumer Marketing Manager Microsoft;
Stefan Stroe, Managing Director, Incandescent Marketing;
Claudia Chirilescu, Director General,  Spoon Media;
Cristian Ursea, Digital Enthusiast, Spoon Media;
Lorand R. Minyo, Co-Fondator,  Asiqo;
Gabi Nistoran, Web Analyst, Conversion;
Dragos Gurarosie Cofounder,  Pampam;
Alexandru Filip, Cofounder, PamPam;
Catalin  Emilian, Country Manager Romania & Moldova, Gemius.

Asculta muzica online

Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Lasa un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*