Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Orange si Vodafone pregatesc noi oferte 4G

39 sec read

4g1 jpg

Vodafone si Orange au trimis deja invitatii pentru 2 conferinte de presa care vor avea loc luni si  vor include detalii despre o noua oferta 4G. Incepand cu luna Aprilie banda de 2600 Mhz, destinata serviciilor 4G, va fi disponibila operatorilor Orange, Vodafone si Cosmote (aceasta fiind ocupata de armata pentru comunicatii speciale). Pentru clienti asta insemana viteze mai mari si acoperire in mai multe orase.

Ca sa va faceti o idee despre tehnologia 4G va invit sa cititi articolele mele din trecut legate de retelele 4G. In poza de mai jos am facut un test pe speedtest.net in timp ce partajam conexiunea de internet pentru inca 10 device-uri in cadrul unei conferintei care a avut loc la hotelul Marriot.

4g1-6587112

Sambata si duminica voi face teste in Bucuresti pe actualele retele 4G care opereaza pe frecventa de 1800 Mhz ale operatorilor Orange si Vodafone in principale zone ale capitalei, iar dupa trecerea la frecventele destinate tehnlogiei LTE (2600 Mhz) voi relua testele in acelasi zone, folosind un iPhone 5 si un Samsung GALAXY S4 Zoom. La sfarsit voi face o harta cu noile si vechile viteze obtinute pe retelele 4G.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.