Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.

Mobile Marketing Forum 2014

2 min read

Mobile marketing1
mobile-marketing1-8216451

Doua treimi dintre romanii care utilizeaza Facebook isi acceseaza contul folosind telefonul mobil. Rata de penetrare a telefoniei mobile este in momentul de fata 112,3%. Whatsapp este probabil de tot atatia romania.

Este evident ca asistam la o revolutie in mediul mobil, un adevarat boom al noilor tehnologii.

Si anul acesta blogul stefanblog.com este partener media la cea de-a saptea editie Mobile Marketing Forum, eveniment care va avea loc pe 10 aprilie 2014 la Howard Johnson Hotel Bucuresti, fiind cel mai important eveniment de promovare si crestere a vanzarilor in mediul mobil unde specialistii vor prezenta tendintele si oportunitatile actuale.

Evenimentul va include intr-o singura zi patru sesiuni de conferinte, intalnirea anuala a dezvoltatorilor de aplicatii mobile, MobileApps Meetup si Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii si aplicatii mobile din piata.

Edtia din 2014 promite sa vina cu cele mai bune sfaturi si idei pe care participantii le pot pune in practica in viitoarele campanii de mobile marketing. Anul acesta evenimentul va aduce in prim plan solutii pentru promovarea eficienta prin intermediul platformelor mobile, strategii pentru atingerea unui public relevant si fidelizarea acestuia pe termen lung.

Participantii vor afla in cadrul conferintei de mobile marketing cum pot sa creasca notorietatea brandului in mediul mobile, cum pot integra marketingul mobil intr-o campanie de comunicare 360⁰ si cele mai relevante studii de caz. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile.

MobileApps Meetup include doua sesiuni ce isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii mobile, dar si pe cei care vor sa afle mai multe despre acest domeniu. Sesiunile cuprind o jumatate de zi de dezbateri, studii de caz si dialog despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local. Intalnirea va fi astfel o buna ocazie de socializare si schimb de idei.

Evenimentul se va incheia cu gala de premiere Mobile Awards, in cadrul careia vor fi premiate cele mai inovative, creative si apreciate campanii si aplicatii mobile din Romania. Categoriile anuntate in 2014 sunt: Cel mai bun mobi site de companie/ brand; Cea mai buna aplicatie mobila de brand/ produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes), Utilities (ghiduri, instrumente); Payment; Entertainment; Special Projects; Premiu special – Banking Applications.
Invitatul special al evenimentului este Dariusz Zalewski (Services Head, Central Europe, Nokia, Polonia), care va prezenta o perspectiva internationala despre evolutia mobile din ultimul an si schimbarile pe care specialistii trebuie sa le aiba in vedere.

Printre vorbitorii evenimentului se mai numara si: Maia Novolan, Managing Director, Syscom Digital; Ylyan, Creative Director, Ilyan.com; Bogdan Apostol, General Manager, Voxline; Nir Refuah, General Manager and Chief Techonology Officer, MRM Romania; Alexandru Cernatescu, CEO & Co-Founder, Infinit Solutions Agency; Dan Virtopeanu, Managing Partner, Breeze Mobile; Alex Putineanu, Managing Director, Mobile Works; Dimitris Sideridis, Head of Creative Technology, Momobi, Petru Jucovschi, Technical Evangelist, Microsoft; Florin Ionescu, Project Manager, Ascend NetSolutions; Gabriel Sabiescu, Lead Mobile Developer, XL Team.

Evenimentul este organizat de Evensys impreuna cu Nokia, Unicredit Tiriac Bank, Syscom Digital si Voxline.

In calitatea de partener media al evenimentului, ofer 5 invitatii la eveniment oamenilor din companii care vor sa fie la curent cu cel mai dinamic mediu de marketing si development la ora actuala. Poti solicita o invitatie pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), mentionand la subiect „Invitatie Stefan Blog „, alaturi de datele personale de contact si numele companiei.

Avatar of Stefan Rosioara
Stefan Rosioara Inginer, relatez de peste 5 ani de la toate evenimentele locale si lansarile internationale din domeniul telecomunicatiilor.